Spring naar de tekstspring naar het menu
jkcoaching_l11.jpg

Anne Franklaan 74
7421 HK Deventer
06-45 46 64 53
Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Een coachingstraject bij JKcoaching bestaat uit drie verschillende fasen:

1. Kennismaking

In het oriƫnterend kennismakingsgesprek (soms telefonisch) bekijken we of er sprake is van een wederzijdse klik. Dit betekent dat jij als gecoachte een goed gevoel hebt bij mij als coach, maar ook dat ik de indruk heb dat ik met jouw vraag aan de slag kan. Als hier sprake van is, maken we samen afspraken over het vervolg van het traject.

2. Intakegesprek

In het eerste intakegesprek komen de volgende vragen naar voren: Wie ben jij? Hoe leer jij? Hoe kom jij tot persoonlijke ontwikkeling en groei? Waar krijg je energie van en wat kost je energie? De coachingsdoelstelling, de wijze van samenwerking, wederzijdse verwachtingen en evaluatiemomenten stellen we vast in het intakegesprek. Verder maken we afspraken over de frequentie, de ingeschatte duur en de kosten van het traject. 

3. Traject

De periode en de frequentie van de coachingsgesprekken hangt af van jouw wensen. In de meeste gevallen vinden de gesprekken plaats om de twee weken. Jij bepaalt de frequentie en de agenda en wat je met de resultaten van de gesprekken doet. Ik zorg er als coach voor dat je doelstellingen aan de orde komen en bewaak de rode draad gedurende het traject.

Van ieder gesprek maak jij aantekeningen. Deze geven jou de mogelijkheid jouw persoonlijke traject te volgen. Samen kijken we hierop terug en stellen we de werkwijze eventueel bij.

Alles wat er besproken wordt is vertrouwelijk en blijft tussen jou en mij.