Spring naar de tekstspring naar het menu
jkcoaching_l7.jpg

Anne Franklaan 74
7421 HK Deventer
06-45 46 64 53
Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Tevreden clienten over JKCoaching. Voor- en achternaam zijn weggelaten vanwege privacy redenen. 

Vrouw 22 jaar:

Je stemde heel goed af op mijn vragen. Je ging in op wat ik aangaf, maar ook op datgene wat ik liever wilde vermijden. Je confronteerde me zo nodig en dat was heel goed voor mij. Ik was anders niet zover gekomen.Eigenlijk sprak alles me aan. Soms vond ik het wel heel moeilijk en confronterend maar dat heeft me juist alleen maar verder geholpen. Ik vond het fijn dat ik zelf de “regie” had:Ik vond het prettig om te wandelen, maar vond het soms ook fijn om ervoor te gaan zitten. Wat ik ook fijn vond was dat er veel variatie binnen de coaching was. Een gesprek, een spel, een test, huiswerkopdrachten etc. Ook de plaats van het gesprek varieerde: binnen, buiten, bos, woonwijk etc... Maar daar had ik zelf de hand in.

Dankjewel voor alles! Door jou inzicht, het doorvragen, je kennis en inlevingsvermogen, maar ook door je durf om me te confronteren ben ik gekomen waar ik nu ben. Natuurlijk heb ik het zelf bereikt, maar zonder jouw goede begeleiding was ik niet zo ver gekomen.

Vrouw 24 jaar:

In de loop van de tijd heb ik mede door de coaching gesprekken ontdekt wat het in mij is dat zo graag alles goed en precies wil doen. De belangrijkste ontdekking in die tijd is dat ik perfectionistisch ben. Sindsdien is alles langzaam op zijn plek gevallen en werd het ook allemaal herkenbaar voor mij. Het gevolg daarvan was weer dat ik hier ook aan kan gaan werken. Ik herken nu situaties waarin ik als ware ‘doorsla’ en ik kan hier dan op verschillende manieren mee om gaan. Wat ik nu merk is dat ik mijn werk ook veel beter los kan laten. En dat is iets wat ik voordat ik hieraan begon niet gedacht had. Dus naar mijn idee heb ik met behulp van coaching een hele positieve ontwikkeling doorgemaakt de laatste tijd. Dit werkt eigenlijk door in mijn hele leven en is ook door verschillende mensen opgemerkt. Gisteren nog zei een leraar tegen mij: ik merk dat je een grote ontwikkeling hebt door gemaakt en dat wij ook anders tegenover elkaar staan dan aan het begin van het jaar.

Voor mij is dit coaching avontuur dus heel leerzaam, belangrijk en nuttig geweest om mijzelf te leren kennen en om te kunnen omgaan met mijn valkuilen. Het was af en toe een hobbelige weg maar nu ligt er een prachtig pad voor mij.

Man 38 jaar:

Goed kijk ik terug op de manier waarop ik samen met mijn coach aan veel thema's in mijn leven heb gewerkt. Jacqueline heeft me geholpen een aantal zaken goed op een rijtje te krijgen. Ze heeft me hard laten werken met veel tussentijdse opdrachten, dit vond ik nuttig. Ik kijk terug op een plezierige, soms confronterende periode. Ik heb in mijn werk weer de juiste keuzes kunnen maken. Weet nu wat ik in de toekomst verder wil.

Vrouw 42 jaar

Je stemde heel goed af op mijn vragen. Je ging in op wat ik aangaf, maar ook op datgene wat ik liever wilde vermijden. Je confronteerde me zo nodig en dat was heel goed voor mij. Ik was anders niet zover gekomen.Er kwamen er steeds meer bij, ik zag op een gegeven moment door de bomen het bos niet meer en had de neiging te gaan vermijden. Juist omdat het zoveel en zo confronterend was. Halverwege stapte ik over dat punt heen doordat jij me confronteerde met mijn houding.Sindsdien is het steeds duidelijker geworden voor mezelf en mijn omgeving.

De volgende doelen heb ik bereikt: Zichtbaar zijn (het kleine meisje uit het hoekje laten komen) Inzicht in mezelf (in mijn karakter, in mijn ervaringen uit het verleden; mijn biografie, in mijn houding en hoe ik overkom op een ander; die wisselwerking, en in mijn zelfbescherming- en overlevingmechanismen). Openheid (meer laten zien van mezelf, open zijn over mijn gedachten en gevoelens, vertellen wat me bezig houdt etc).Plezier/ontspanning (meer loslaten, genieten en in het hier en nu leven) Assertiviteit (beter voor mezelf opkomen, mijn mening geven want die heb ik, krachtiger worden, meer aandacht voor mezelf vragen ipv altijd de aandacht op de ander te richten etc) -Efficiëntie (mijn perfectionisme en dwangmatige handelingen wat meer los laten, oefenen in snelheid, niet uitstellen maar DOEN etc) En al deze punten hebben natuurlijk alles te maken met dat knelpunt waar ik mee binnen kwam aan het begin van de coaching. Door aan bovenstaande punten te werken ben ik een stuk zekerder geworden over mezelf, ook in het werk. Eigenlijk op alle gebieden van mijn leven.

Vrouw 48 jaar:

Het heeft me heel veel opgeleverd, vooral meer inzicht in hoe ik in elkaar zit, reflectie over mijn handelen en bewuster met mijn tijd/leven omgaan.

Vrouw 54 jaar:

Door de coaching bij Jacqueline, kan ik nu goed omgaan met de onzekerheid. Mijn minderwaardigheid/onzekerheid is omgezet in het hebben van een goed en zeker gevoel. Daarmee is mijn toekomst binnen het werk ook uitgestippeld. Ik ben blij dat ik ooit deze stap heb gezet.

Vrouw 42 jaar:

De houding van de coach sprak mij bijzonder aan: een juiste mix van professionele uitstraling en natuurlijke gesprekspartner.

Vrouw 43 jaar: 

Jacqueline nam heel ruim de tijd voor mij. Dat samen met de klik die ik voelde met Jacqueline zijn het voor mij warme en efficiënte sessies geweest. Door heel direct concrete dingen te bespreken vond ik de winst snel gemaakt. Het echte uitwerken in de praktijk is iets voor de toekomst. Ik schreef iedere keer een verslag van de sessie. Dat vond ik zinvol omdat ik het moet verwoorden en ik kan het weer teruglezen.

Vrouw 39 jaar:

Jacqueline gaf mij veel ruimte om mijn eigen vragen naar voren te brengen. Door deze wijze van vragen gingen bij mij de kwartjes vallen. Daarnaast voelde ik de oprechte betrokkenheid van Jacqueline en ook de moeite die ze deed om mijn, af en toe, kromme manier van onder woorden brengen van dingen die mij bezig hielden, te begrijpen en te plaatsen. Ik ken nu beter mijn grenzen. Als ik daar over heen ga is dat niet meteen een ramp, maar kan ik het rustiger overzien. Emotioneel blijf ik daardoor rustiger en kost mij dat minder energie. Ik heb geleerd mij niet meer overal verantwoordelijk voor te voelen. Ik kan niet alles blijven controleren.