Spring naar de tekstspring naar het menu
jkcoaching_l14.jpg

Anne Franklaan 74
7421 HK Deventer
06-45 46 64 53
Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

"Ieder mens heeft een aangeboren streven naar zingeving en persoonlijke ontwikkeling. Als je je talenten gebruikt word je een gelukkiger mens"

Mijn visie is dat iedereen op een bepaald moment in zijn leven, zowel in zijn privé-situatie als in zijn loopbaan, behoefte kan hebben aan een koerswijziging. Alleen jij hebt de keuze om jouw koers te wijzigen.

Het is mijn kracht om met zorg en professionaliteit, jouw overtuigingen en belemmeringen te verkennen en deze samen met jou te benoemen. Daarmee dringen we door tot datgene dat voor jou echt belangrijk is. Ik ga uit van jouw eigen wijsheid. Door jouw kennis en weten te combineren met mijn frisse kijk op zaken kan je waardevolle inzichten verkrijgen, die je verder helpen in je persoonlijke ontwikkeling. Mijn aanpak is persoonlijk en inspirerend, met enthousiasme en gevoel voor humor, maar vooral praktisch en resultaatgericht.

Ervaring van Jacqueline Koelewijn jacqueline1

Naast mijn coachingspraktijk ben ik al ruim 25 jaar enthousiast werkzaam als maatschappelijk werker. Deze ervaring richt zich op uiteenlopende doelgroepen. Door deze brede achtergrond heb ik veel mensenkennis opgedaan en ervaren dat ieder mens in staat is tot verandering.

Meer over mij en mijn achtergrond kunt u terug vinden op Linkedin

connect-with-me-on-linkedin